Prvi spolni odnos

garry55

New member
Imam nekoliko stvari koje me ozbiljno muče, pa ako možete nekako normalno odgovoriti ili eventualno preskočiti temu...

Dugo poznajem jednu djevojku i započeo sam vezu s njom. Budući da je znam već godinama, sve mi je s njom lakše i prirodnije – poljubiti je, zagrliti, ležati pored nje i slično, bez ikakve nervoze. Ona je prije mene imala dečka i rekla mi je da je s njim spavala.
Prvi problem je što sam neobrezan. To mi smeta jer pretpostavljam da je njen bivši bio obrezan (dolazim iz Bosne). Osjećam se glupo zbog toga kako bi mogla reagirati na prekriven glavić i penis koji mi, iskreno, izgleda puno ružnije jer sam neobrezan.
U cijeloj toj panici oko njene moguće reakcije, dogodilo se da smo ostali sami u sobi. Skinuo sam je do gaćica, sjela mi je u krilo i dugo smo se ljubili. Za sve to vrijeme nisam imao erekciju. Inače mi se uvijek dignuo kad treba, čak i u nekim situacijama kad ne bi trebao, ali sad odjednom – ništa. Zbog toga joj nisam dopustio da mi ga izvadi. Sad mi je problem još veći jer ne želim da ga vidi i neobrezanog i mlitavog istovremeno. Imate li kakve prijedloge?

Back